Siirt'e Farklı Lezzetler Kazandıran Mekan Açıldı

Osmanlı döneminden kalma  geleneksel  çorba, şurup, komposto ve tatlılar ile günümüz içeceklerinin damak zevkine düşkün olanlara sunulacağı Osmanlı Kompostocusu Siirt'te düzenlenen törenle açıldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Güres Caddesi üzerinde Halid Bin Velid Camisi yanında hizmet  verecek olan Osmanlı Kompostocusunun açılışı Pervari Kaymakamı Ali Recai Yerlikaya, AK Parti İl Başkan Vekili Bahri Caner Özturan ile yönetim kurulu üyeleri Burhan Yeyrek, Hüdeydan Kayaalp,  Siirt ve Kurtalan Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Günbat, Pervari eski Belediye Başkanı Abdurrahman Dündar, Siirt Emlakçılar ve Müteahhitler Derneği Başkanı Ömer Faruk Sevgi ve diğer davetliler katıldı.

Siirtli genç girişimci Ahmet Karasapan, klasik, tarihi özelliği olan tatlarla, günümüz lezzetlerini bir arada sundukları mekana ilişkin olarak şu açıklamayı yaptı  “ Siirt’e farklı bir konseptte güzel bir mekan kazandırmak istedik. Bir ilki gerçekleştirerek Osmanlı döneminden kalma lezzetleri günümüzün lezzetleri bir mekanda buluşturduk. Bu amaçla bu sektöre tam 48 yıl hizmet vermiş başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bir çok devlet adamına hizmet yapmış bir Vahdettin  Kurumu Siirtte getirdik. Birbirinden  nefis lezzetleri Siirtli hemşerilerimize hazırlayacak. “ dedi.

HaberHaberHaberHaber

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN