Siirt Bem-Bir-Sen'den Levent Uslu'ya Destek

Bem-Bir-Sen'in Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerinin şube ve il başkanları Gaziantep'te bir araya gelerek sendikanın 7. olağan genel kurulunda mevcut Genel Başkan Levent Uslu'ya desteklerini açıkladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Sendikanın Gaziantep Şube Başkanı Seçil Özsöyler Kuzu ev sahipliğinde bir araya gelen, aralarında Siirt, Kahramanmaraş, Diyarbakır, Adana, Şanlıurfa ve Malatya’nın da bulunduğu 21 il ve şube başkanları, sendikal gündem değerlendirme toplantısı yaptı.

Sendika Genel Başkanı Levent Uslu’nun memleketi olan Gaziantep’te bir araya gelen başkanlar, 7. olağan genel kurulunda mevcut başkan Levent Uslu ve ekibini destekleme kararlarını destekleyeceklerini kamuoyuna duyurdular.

Açıklamaya Bem-Bir-Sen Siirt İl Başkanı Özgür Eker de katıldı.


Başkanlar adına açıklamada bulunan Kuzu, şunları kaydetti:

“Genel Başkanımız Levent Uslu liderliğinde; mevcut konjonktürel duruma rağmen sürekli büyüyen, dahili ve harici saldırılara rağmen sürekli gelişen, yerel yönetim memurlarına tarihi kazanımlar sağlayan Bem-Bir-Sen'imiz Allah’ın izni, teşkilatımızın destek ve duasıyla yine Genel Başkanımız Sn. Levent Uslu'nun liderliğinde gücüne güç katarak ilerlemeye devam edecek, saklı kapılar ardında tuzaklar kuran örgütlü güruh ve aveneleri buna mani olamayacaktır. Bu hakikati bir kez daha ifade etmek adına biz aşağıdaki isimleri bulunan şube ve il başkanları, yapılacak 7. olağan genel kurul seçimlerinde Levent Uslu ve ekibini destekleme kararı aldığımızı tüm teşkilatımıza ve kamuoyuna saygıyla deklare ederiz.
 

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN