Seccadeye bastığı fotoğraf tartışma konusu oldu! Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün sosyal medyada paylaşılan fotoğrafı ile ilgili olarak 'Üzgünüm, seccadeyi göremediğim için çok üzgünüm. Dünyada kimseyi incitmek istemem, hele milletimi asla' açıklamasını yaptı. Söz konusu görsele AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 'Ayakkabınız ile bastığınız yer, Müslümanların secde ederken kullandığı seccadedir' diyerek tepki göstermişti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün sosyal medyada paylaşılan fotoğrafı ile ilgili olarak "Üzgünüm, seccadeyi göremediğim için çok üzgünüm. Dünyada kimseyi incitmek istemem, hele milletimi asla" açıklamasını yaptı.

Söz konusu görsele AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Ayakkabınız ile bastığınız yer, Müslümanların secde ederken kullandığı seccadedir" diyerek tepki göstermişti.

 

Seccadeye bastığı fotoğraf tartışma konusu oldu! Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama

AK PARTİ'DEN TEPKİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun yer aldığı bir fotoğrafı paylaşarak "Ayakkabınız ile bastığınız yer, Müslümanların secde ederken kullandığı seccadedir." demişti.

 

"SECCADEYE BASMAK DEĞİL..."

Muharrem İnce, sosyal medya yaptığı paylaşımda, bir din bilginine danıştığını ve seccadeye ayakkabı ile basmanın değil, kul hakkı yemenin ve yalan söylemenin günah olduğunu belirtti.

KILIÇDAROĞLU'NDAN İLK AÇIKLAMA

Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan bir açıklama yaptı. CHP lideri açıklamasında şunları kullandı:

"Üzgünüm, seccadeyi göremediğim için çok üzgünüm. Dünyada kimseyi incitmek istemem, hele milletimi asla. Buradan istismarcılık yapanları ve kullandıkları propaganda aparatlarını da milletimizin vicdanına bırakıyorum."

 

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Santial | 02 Nisan 2023 05:30

    Sen görmedin ya yanındaki diğer 3 kişide mi görmedi w Kasıtlı yapmışsın kemal gizleme

BUNLARA DA BAKIN