Paradotor $TWT için beklediği seviyeleri yazdı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Ünlü Kripto Para uzmanı Paradotor mahlaslı Enes Turan TWT için beklediği seviyeleri yazdı. Twitter'de 500 bin'den fazla takipçisi bulunan paradotor, TWT için beklediği yeni ATH seviyelerini sıraladı. Bu sıralamayı attığı twitle paylaştı.

https://twitter.com/eness_turann/status/1434103422597439488

TWT fiyatı ise Eylül ayıyla birlikte dikey bir yükseliş görüyor ve bugün yeni tüm zamanların en yüksek değerini 1,4 dolar bandında belirledi. TWT/USDT’nin teknik durumuna ve olası hedeflerine baktık.

Günlük TWT Grafiği

günlük TWT grafiği

TWT, Binance’da listelendikten 5 sonra 1,3193 dolarda zirve yaptıktan sonra Mayıs çöküşüyle birlikte 0,2 dolar bandına kadar gerilemişti. Haziran ayında dip gördükten sonra 21 Temmuz’a kadar nispeten yatay bantta hareket eden coin, Temmuz’un ikinci yarısından beri piyasanın geri kalanıyla birlikte yükseliş trendinde, ancak bu trend Eylül ayında gördüğü yüksek taleple piyasadan ayrışan hareketlere sahip.

TWT/USDT, yeni fiyat keşfinde olduğu için hedef seviyeleri tespit etmek adına son zirve ve dip seviyeleri referans alarak fibonacci genişleme seviyelerinden yararlanabiliriz.

Buna göre  Mayıs – Temmuz dönemi düşüş trendinden sonra yükselişe geçen coin, düzeltme seviyelerini kırarak Fibonacci genişleme seviyelerine doğru ilerliyor. Günlük TWT/USDT grafiğine baktığımızda TWT için 1,60 – 1,97 aralığı dikkat çekiyor.

TWT/USDT için kritik seviyeler

Mevcut yükseliş eğiliminin devamı için son zirve 1,32 doların üzerinde gün kapanışı gelmesi, TWT için talep artışının devam etmesini sağlayabilir ve 1,60 dolardaki Fib 1,272 değerine kadar bir yükseliş görebiliriz. Direnç alanın orta çizgisi 1,7550 dolar (Fib 1,414) ikinci bir engel olarak karşımıza çıkarken bu bölgenin üst sınırı 1,97 dolar olarak gözüküyor. Sonuç itibarıyla TWT’nin görünen ilk direnç seviyesine uzaklığı yüzde 15 olarak gözükürken bu alanın üst sınırına kadar yüzde 40’lık bir yükselişe ihtiyacı var.

Trendin devamı halinde bu direnç bölgesinin üzerinde günlük kapanışlar TWT/USDT’yi 2 dolar bandına atacaktır. Orta vadeli bir hedef olarak gözüken bu fiyat seviyesi, yakalanabilrse piyasadaki olumlu havanın devamı halinde Fib 2,618 değerine denk gelen 3 dolara kadar bir yükseliş olasılık dahilinde.

Önemli teknik göstergelerden stokastik RSI da yükseliş potansiyelini yansıtarak dik bir ivme ile yukarı hareket ediyor. Sermaye akışını gösteren CMF göstegesi de girişlerin çıkışlardan daha yüksek devam ettiğini göstererek pozitif bölgede bulunuyor.

Diğer yandan bugün 1,32 doların altında gün kapanışı gelmesi, yükseliş kurulumuna sekte vurabilir ve TWT’nin 1,09 dolardaki bir sonraki destek hattına kadar gevşeyebileceğini görebiliriz. Burası 8 günlük EMA değeri ve fib 0,786 düzeltme seviyesiyle destekleniyor. Ayrıca olası bir düzeltme yatırımcılar tarafından bir satın alma fırsatı olarak da değerlendirilebilir.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN