Özel harekat polisi ailesini katletti! 4 ölü

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bir kişi annesi, ağabeyi ve yengesini silahla öldürdü, diğer ağabeyini de yaraladı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Bursa'da ailesiyle miras yüzünden tartışma yaşayan Çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Aile üyeleriyle miras yüzünden tartışmaya başlayan polis memuru kavgaya dönen tartışmada beylik tabancasını çıkaran polis memuru A.E, abisini, annesini, diğer abisini ve eşini beylik tabancasıyla vurarak olay yerinden kaçtı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler yaptıkları kontrollerde bir abinin yaralandığı geri kalan 3 kişinin ise öldüğünü tespit etti. Yaralanan abinin ise hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ve hayatını kaybettiği öğrenildi.

Bursa'da korkunç bir olay yaşandı. Miras yüzünden ailesiyle tartışma yaşayan polis memuru görev yeri olan Bingöl'de izin alarak ailesinin yaşadığı Bursa'ya geldi ve burada tartışmaya başladı. Miras tartışması bir kavgaya dönünce polis memuru beylik tabancasını çıkardı ve olan oldu.

Orhangazi ilçesi Gölyolu Çamlık mevkiinde yaşanan olayda Bingöl Genç İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çevik Kuvvet Büro Amirliği'nde görevli polis memuru A.E izin alarak ailesinin yaşadığı Orhangazi ilçesine geldi.

BEYLİK TABANCASIYLA AİLESİNE DEHŞETİ YAŞATTI

A.E daha önceden ailesiyle aralasında miras yüzünden husumet bulunurken yeniden tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyürken A.E beylik tabancasıyla annesi Bedriye E. abisi Remzi E. eşi Fatma E. ve diğer abisi Mehmet E.'yi tabancayla vurarak yaraladı.

A.E olay yerinden kaçarken sesleri duyan vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrollerde Bedriye E., abisi Remzi E. ve eşi Fatma E.'nin hayatını kaybettiğini belirlerken, Mehmet E.'de olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Ağabeyi Mehmet E. iseyapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

KAÇAN ZANLI GÖZALTINA ALINDI

Zanlı, A.E'nin kaçtıktan kısa bir süre sonra Orhangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

Ailenin Muş'tan bir süre önce Bursa'nın Orhangazi ilçesine geldiği öğrenildi. Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN