AK Parti Siirt Heyeti, Tarım Bakanı Vahit Kirişçi'yi Ziyaret Etti

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören , AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç  ve Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi'yi makamında ziyaret ettiler.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Ekrem Olğaç ile birlikte Tarım ve Orman Bakanı Vahit  Kirişçi ile bir araya gelerek Siirt genelinde sürdürülen çalışmaları masaya yatırdılar. Siirt’in sorunlarını Ankara’da dile getiren AK Parti Milletvekili Osman Ören ve İl Başkanı Ekrem Olgaç Siirt’in sorunların çözülmesi için çalışmalar yürütüyor.

AK Parti Milletvekili Osman Ören, “Şehrimizin ihtiyaçları ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören yaptığı açıklamada; AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç ile birlikte  durmadan , yorulmadan ilimize daha iyi hizmetler getirebilmek için görüşmelere devam  ediyoruz . Bugün Tarım ve Orman Bakanımız Prof. Dr. Vahit  Kirişçi beyi ziyaret ettik. Siirt’imize olan desteğinden dolayı Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • mnb | 05 Nisan 2023 15:56

    güzel site

  • Siirtli | 05 Nisan 2023 08:28

    Bu seçimde yeni yüzler istiyoruz, Eskiler eskide kalsın, yeni yüzler yoksa bizde yokuz .

BUNLARA DA BAKIN