Öğretim Üyesi Akın: Kızlar erkek, erkekler kız olmak için sıra bekliyor

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Akın, katıldığı 'Aileni ve Neslini Koru' programında LGBTİ+lara yönelik ayrımcı ifadeler kullandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Akın, LGBTİ+ları hedef aldı. Akın cinsiyet değiştirmek isteyenlerin 'yönlendirildiğini' iddia ederek "Kızlar erkek, erkekler kız olmak için sıra bekliyor" dedi. Akın, "İsimleri Ebrar, Ayşe, Hümeyra, Betül, Zümra, Meryem, Asiye isimler böyle. Bizim isimlerimiz. Ailesi seküler olanlarda böyle bir kopuş yok" ifadelerini kullandı.

Cinsiyet değiştirme operasyonu için hastanelerde sıra beklendiğini söyleyen akademisyen Akın, "Cerrahpaşa'da 4 bin kız erkek olmak için bekliyor. Zeynep Kamil'de de 2 bin 700 erkek kız olmak için bekliyor" dedi.

Yaptığı konuşmada hafız olduğunu da açıklayan Akın, cinsiyet değiştirmek için gelenlerin müzik, moda, sinema ve dizilerden 'etkilendiğini' iddia ederek "Yaşları kaç biliyor musunuz? 12 ile 19 yaş arasında. Ve ben şuna eminim yüzde 99'unda hiçbir sorun yok. Yönlendirilmiş, sevdirilmiş, özendirilmiş. Ve şunu diyor çocuklar 'cool gösteriyor'. İsimleri Ebrar, Ayşe, Hümeyra, Betül, Zümra, Meryem, Asiye isimler böyle. Bizim isimlerimiz. Ailesi seküler olanlarda böyle bir kopuş yok. Çünkü anlatılan, yaşatılan hayat onların önünde eğlence için özgürlük için engel değil" ifadelerini kullandı.

'ÇOCUKLARI ARABAMDA GEZDİRİYORUM, ROL MODEL OLUYORUM'

Türk Psikiyatri Derneği'ni de hedefine alan Akın, şöyle konuştu:

"Ateizm, deizm, agnostizm manen ölüm. Eşcinsellik toplumsal ölüm, intihar. Üçü de bir çocuk da görülür mü? 400 bin çocuğun üçünde de bu görülüyor. 2030'a kadar bu devam edecek. Çünkü biz yokuz. Biz sosyal medyada yokuz. Bu çağın beş temasından söz ediyorum; eğlence, özgürlük, kadın hakları, hayvan hakları, çevre sevgisi. Çocuklara buradan geliyorlar. Türk Psikiyatri Derneği işin içinde. İntihar lobisi de var. Bir ameliyat 3-4 milyona çıkıyor. Bunu devlet ödüyor."

"ARDAHANLI'DAN ATEİST Mİ OLUR?"

Bugün Hollanda'nın en fazla ithal ettiği şey yetişkin bezi. BTS, K-POP. Benim imam hatipteki Kur'an kursundaki kardeşim bunların hangisi kız hangisi erkek diye çıldırıyor. Bu 400 bin çocuk seneye 500 olur. Çünkü o taraf cazip. Çocuklarla ilgilenen çıksa bir ayda bu iş tersine dönecek. Arabamda gezdiriyorum çocukları, rol model oluyorum. Ardahanlı bir çocuğa 'Ardahanlıdan ateist mi olur? Senin nenen hala inek sağıyor' diyorum. Çocuğun hoşuna gidiyor."

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN