MHP Siirt İl Başkanı İstifa Etti!

Milliyetçi Hareket Partisi Siirt İl Başkanı Fatih Cantürk, il başkanlığından istifa ettiğini sosyal medya hesaplarından duyurdu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Genel seçimlerde milletvekili aday adaylığı için istifa ettiğini belirten MHP Siirt İl Başkanı Fatih Cantürk,"Bilge Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin tensip ve talimatları doğrultusunda, üç dönemdir şanla ve şerefle yürütmekte olduğum Milliyetçi Hareket Partisi Siirt İl Başkanlığı görevimden; Saygıdeğer büyüğümüz Devlet Bahçeli Beyefendinin İl Başkanları toplantısında, vermiş oldukları talimatlar doğrultusunda, Parti tüzüğümüzün 94. Maddesine istinaden, önümüzdeki genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak niyeti ile ayrılmış bulunmaktayım." ifadelerini kullandı.

Yazılı bir açıklama yapan Fatih Cantürk, açıklamasında şunları söyledi:

"Değerli Dava Arkadaşlarım... Kıymetli Hemşehrilerim..

Bilge Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin tensip ve talimatları doğrultusunda, üç dönemdir şanla ve şerefle yürütmekte olduğum Milliyetçi Hareket Partisi Siirt İl Başkanlığı görevimden; Saygıdeğer büyüğümüz Devlet Bahçeli Beyefendinin İl Başkanları toplantısında, vermiş oldukları talimatlar doğrultusunda, Parti tüzüğümüzün 94. Maddesine istinaden, önümüzdeki genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak niyeti ile ayrılmış bulunmaktayım.

Hamili olduğum bu kutlu dava için görevimiz süresince girdiğimiz tüm seçimlerde, gerek ilimizin ve insanlarımızın sorun ve sıkıntılarına çözüm oluşturmak için, teşkilatımızın tüm birimleri ile canla ve başla çalışarak hep bir adım öne taşıma gayretinde bulunduk.

Allah'ın izniyle bu süreçten sonrada Partimizin, ilimiz ve ülkemiz genelinde hep bir adım önde olması için var olacağımız güne kadar haklı mücadelemizi koşulsuz ve şartsız devam ettireceğiz.

Özellikle bilinmesini isterim ki; hızla ilerlediğimiz bu süreçte, yakın gelecekte gerçekleşecek olan genel seçimlerde ülkemizin ve memleketimizin, Milli Birlik ve Refahını gözeten Milliyetçi ve Ülkücü camiamızın, göreve yeni başlayacak olan İl Başkanımızın yanında omuz omuza vererek seçimlere daha hazır, disiplinli ve dinamik bir güç ile girebilmesi en samimi isteğim ve arzumdur.

Bu vesileyle gerçekleşecek olan bayrak değişiminden sonra, göreve gelecek olan yeni İl Başkanımızın ve teşkilatımızın her daim yanlarında olacağımıda belirtmek isterim.

Üç dönemdir yürütmekte olduğum "Milliyetçi Hareket Partisi Siirt İl Başkanlığı görevimin bana kattığı onur ve şeref, ben ve benden sonraki gelecek tüm neslime bir ömür boyu yeteceğinin duygusunu her zaman barındıracağımı" toplumun her kesimince bilinmesini isterim.

Bundan sonraki süreçtede ömrü hayatım boyunca şartlar ne olursa olsun, koşullar neyi gösterirse göstersin, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin, Partimin ve Teşkilatımın her daim emrinde olacağımıda gururla ifade etmek isterim.

Hamili olduğum bu kutlu davada bana hizmet etme şerefini yaşatan, görev süremiz boyunca her koşulda şahsımı ve teşkilatımı biran olsun yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'ye, Teşkilat Başkanımız Sayın Edip Semih Yalçın'a ve Milliyetçi Hareket Partisinin tüm fertlerine sonsuz şükranlarımı arz ederim.

"Çalmadık Kapı, Girmedik Gönül Bırakmayacağız" şiarıyla çıktığımız bu kutlu yolda omuz omuza mücadele verdiğimiz bütün yol ve dava arkadaşlarımızdan, ülkücülerimizden ve hemşehrilerimizden varsa bir hakları helal etmelerini isterim. Şahsım adına varsa bir hakkım sizlere helal olsun.

Allah'a emanet olun.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

FATİH CANTÜRK"

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN