Meteorolojiden 3 bölge için sağanak uyarısı yapıldı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son hava durumu tahminlerine göre Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu'da sağanak yağış beklenirken diğer bölgelerde ise hava az bulutlu ve açık olacak.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapilan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Güneydoğu Anadolu ile Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay, Bartın, Karabük, Kastamonu, Ordu, Giresun, Ma latya, Elazığ, Bitlis, Van, $ırnak ve Hakkari çevreleri ile Trabzon'un batı ilçelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Orta Karadeniz'in iç kesimleri 1le Doğu Anadolu'da yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

Hava sicaklığının kuzeydoğu kesimlerde biraz artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, Marmara'nın bat1s1 ve Kıy1 Ege'de mevsim normallerinin üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarinda seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzeyli, zamanla doğu kesimlerde güneyl1 yönlerden hafif, ara sira orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

İLLERE GÖRE HAVA DURUMU

SİİRT °C, 21°C: Bulutlu

İSTANBUL °C, 22°C: Az bulutlu ve açık zamanla parçal1 bulutlu ANKARA C, 21°C: Az bulutlu ve açık

İZMİR °C, 27°C: Az bulutlu ve açık ANTALYA °C, 29°C: Az bulutlu ve açık ZONGULDAK °C, 20°C: Az bulutlu ve açık, zamanla parçali bulutlu

TRABZON C, 22°C: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu gece saatlerinden sonra bati ilçeleri sağanak yağış1ı

ERZURUM -2°C, 16°C: Parçalı ve az bulutlu

DİYARBAKIR °C, 22°C: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra sağanak yağış1ı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN