Liseler Bilgi Yarışmasında Yarıştı! Şampiyon Siirt Anadolu İmam Hatip Lisesi Oldu

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce, Anadolu İmam Hatip Liselerinde öğrenim gören öğrencilerimizin, Millî eğitimin genel amaçları doğrultusunda meslek dersleri kazanımlarını desteklemek, işbirliği ve takım ruhu ile bilgilerini ortaya koymalarını sağlamak, okula aidiyet ve sosyal gelişimlerini desteklemek amacıyla 'İmam Hatipliler Yarışıyor' Mesleki Bilgi Yarışması düzenlendi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce, Anadolu İmam Hatip Liselerinde öğrenim gören öğrencilerimizin, Millî eğitimin genel amaçları doğrultusunda meslek dersleri kazanımlarını desteklemek, işbirliği ve takım ruhu ile bilgilerini ortaya koymalarını sağlamak, okula aidiyet ve sosyal gelişimlerini desteklemek amacıyla "İmam Hatipliler Yarışıyor" Mesleki Bilgi Yarışması düzenlendi.

Abdulhakim Ayten Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde yürütülen bilgi yarışması Milli Eğitim müdürlüğü konferans salonuda yapıldı. Toplam yedi Anadolu İmam Hatip Lisesinin yarıştığı bilgi yarışmasında birinci olan okul ise Siirt Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu. Birinci olan okul ilimizi bölge yarışmalarına temsil edecek.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN