Lider Siirt Belediyespor Evinde Rahat Kazandı

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig 8. Grupta mücadele eden temsilcimiz Siirt Belediyespor, evinde ağırladığı Yeni Solhanspor'u 3-0 mağlup etti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Türkiye voleybol 2. Lig 8. gruptan 1. Lige yükselmek için play-off turuna kalmayı garantileyen temsilcimiz, Siirt evinde ağırladığı Yeni Solhanspor'u set vermeden yendi.

Yeni Kapalı Spor Salonunda oynanan mücadelede Siirt Belediyespor, rakibini 25-20, 25-17 ve 25-19'luk skorlarla mağlup etmeyi başardı.

Siirt Belediyesi Spor İşleri Müdürü Aydın Özev, voleybol takımının çok büyük başarılara imza attığını belirterek, "Erkek voleybol takımımız büyük bir başarı örneği göstererek 1. Lig için play-off turuna kalmayı başardı. Siirt'in futbolun yanı sıra basketbol, voleybol ve diğer branşlarda da başarı sağlayabileceğini gençlerimiz göstermiştir. Takımımı kutluyorum. Desteklerini esirgemeyen Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu ve Siirt halkına teşekkür ederim." diye konuştu.

Karşılaşmayı, Solhan Belediye başkanı Abdulhakim Yıldız, Gençlik ve Spor Müdürü Hayati Kısacık, Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Murat Özekinci, Siirt Belediyesi Spor İşleri Müdürü Aydın Özev ve taraftarlar izledi.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN