Kurtalan Devlet Hastanesinde Mesai Dışı Poliklinik Hizmeti Başlıyor

Kurtalan Devlet    Hastanesinde 7 Ekim tarihinden itibaren haftanın 3 günü  (Cuma, Cumartesi, Pazar), 18:00 – 21:00  saatleri arasında Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları branşında  'mesai dışı poliklinik' hizmeti başlayacağı bildirildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Kurtalan Devlet    Hastanesinde 7 Ekim tarihinden itibaren haftanın 3 günü  (Cuma, Cumartesi, Pazar), 18:00 – 21:00  saatleri arasında Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları branşında  “mesai dışı poliklinik” hizmeti başlayacağı bildirildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan hastane Başhekimi Uz. Dr. Vehbi Yağız, “Vatandaşların yoğun poliklinik hizmeti veren bazı branşlarda randevu bulmakta zorlandıklarını, bu nedenle  Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları branşında   Ekim ayından itibaren  mesai dışı poliklinik hizmeti verilmeye başlanacaktır. Bu hizmet, aynı zamanda mesai saatleri içinde hastaneye gitme fırsatı bulamayan, çalışan vatandaşlarımız için de büyük bir  kolaylık sağlayacaktır. Mesai dışında muayene olmak isteyen vatandaşlarımız  182 MHRS’yi  arayarak randevu alabilirler. Yeni hizmetimizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” ifadesini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN