Kuran kursunda cinsel istismar dehşeti! Daha 5 yaşında

Niğde'de 5 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan A.F.Y., indirimsiz 18 yıl 9 ay hapis verildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Niğde'de kırsal bir köyde Kuran kursunda A.F.Y. isimli caninin 5 yaşındaki bir çocuğu sistematik bir şekilde nitelikli cinsel istismarda buluduğu öğrenildi. Bir süre sonra çocuk yaşına uygun olmayan hareketler sergilemesinin ardından ailesi şüphelenmeye başladı. Çocuk, gittiği Kuran kursundaki görevli ile ilgili bilgi vermeye başlayınca skandal olay ortaya çıkmaya başladı.

"AİLE, YAŞANANLARI TESADÜFEN ÖĞRENİYOR"

Çocuğun ailesi görevliye karşı dava açtı ve ilk duruşmada karar çıkmadı. İkinci duruşması görülen davada bugün karar çıktı ve fail A.F.Y. indirimsiz bir şekilde 18 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. 

Çocuğun beş yaşında olduğunu ve maruz bırakıldığı istismarı fark etmeden ailesiyle paylaştığını aktaran Nergiz, "Çocuk tüm bunları anlayamayacak bir yaşta. Aile, çocuğunun yaşadıklarını tesadüfen öğreniyor. Çocuk laf arasında Kuran kursundaki görevlinin adını söyleyerek yaşadıklarından kendi konuşma diliyle bahsediyor" ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN