Kim Min-Jae için 65 milyon Euro ödeyecekler! Fenerbahçe transferden pay alacak mı?

Kim Min-Jae başarı basamaklarını hızla tırmanmaya devam ediyor. 65 milyon Euro'ya serbest kalma maddesi bulunan Güney Koreli stopere dünya devi talip oldu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Fenerbahçelilerin içinde ukde kalan Kim Min-Jae, Napoli'de de çıkışını sürdürüyor. Performansıyla dikkatleri üstüne çeken başarılı savunmacı, dev kulüplerin radarında.

Kim Min-Jae'nin serbest kalma bedeli 65 milyon Euro'ya çıkarılırken, Güney Koreli yıldız bu rakamla transfer olmaya hazırlanıyor.

KIM MIN-JAE'YE YENİ TALİP

Fenerbahçe'nin 3 milyon Euro'ya alıp bir yıl sonra 18.5 milyon Euro'ya Napoli'ye gönderdiği Kim Min-Jae, kariyerinde bir sıçramaya daha hazırlanıyor. Manchester United başta olmak üzere birçok devin radarındaki Kim Min-Jae'nin yeni bir talibi çıktı.

SERBEST KALMA BEDELİ 65 MİLYON EUROYA ÇIKARILDI

Kim Min-Jae'yi isteyen son takım ise PSG oldu. Fransız basınında yer alan habere göre PSG, Güney Koreli stoper için kesenin ağzını açtı. Hatırlanacağı üzere Napoli, Kim Min-Jae'nin serbest kalma bedelini 40'tan 65 milyon Euro'ya çıkarmıştı.

PSG'NİN YENİ STOPERİ KIM MIN-JAE OLACAK

Söz konusu haberlerde PSG'nin Kim Min-Jae için bu rakamı ödemeye göze aldığı belirtildi. Sergio Ramos ile vedalaşacak olan Fransız devi, İspanyol stoperin yerini Kim Min-Jae ile dolduracak.

FENERBAHÇE'NİN SONRAKİ SATIŞTAN PAYI VAR MI?

Yaşanan gelişmeler sonrası Fenerbahçelilerin gözü de bu transfere döndü. Sarı-Lacivertli taraftarlar, Kim Min-Jae'nin sonraki satışından payı olup olmadığını merak ediyor. Peki Fenerbahçe'nin Kim Min-Jae'nin sonraki satışından payı var mı?

Oyuncunun Napoli'ye transfer olduğu dönemde Sarı-Lacivertliler KAP'a yaptığı açıklamada böyle bir detay geçmedi.

26 yaşındaki Kim Min-Jae bu sezon Napoli formasıyla toplam 35 maça çıktı ve 2 gol, 1 asistlik katkı verdi.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN