Kılıçdaroğlu'nun 'Kasım ayında erken seçim olabilir' iddiasına MHP lideri Bahçeli'den yanıt

Parti grubunda konuşma yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun 'Kasım ayında erken seçim olabilir' şeklindeki iddiasına 'Kılıçdaroğlu, ya hayal aleminde yaşıyor ya da paraşütsüz uçuş dersi alıyor. Bizim tavsiyemiz bir an evvel en yakın kliniğe gidip tedavi olmasıdır' sözleriyle cevap verdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Daha önce erken seçimleri ilan etmesi ile bilinen Bahçeli, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Kasım ayında erken seçim olabilir" şeklindeki iddiasına yanıt verdi.

"YA HAYAL ALEMİNDE YAŞIYOR YA PARAŞÜTSÜZ UÇUŞ DERSLERİ ALIYOR"

Erken seçim iddialarını kesin bir dille yalanlayan ve Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklenen Bahçeli, "Kasım'da seçim olabilir diyen Kılıçdaroğlu, ya hayal aleminde yaşıyor ya da paraşütsüz uçuş dersi alıyor. Bizim tavsiyemiz bir an evvel en yakın kliniğe gidip tedavi olmasıdır. Ortak bir aday üzerinde anlaşamayan, birbirlerinin aleyhine kazan kaynatan böylesi bir zillete ne Allah razı gelecek, ne milletimiz rıza gösterecektir. Cumhur ittifakı Türkiye'nin gücüne güç katacak ümit haznedarıdır. Zillet ittifakı akıntıda sürüklenen bir saldır. Bağımlılık halinde yaşayan kirli bir kumpanyadır" dedi.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN