HÜDAPAR ve İYİ Parti Siirt İl Başkanları Boğulma Vakalarına Dikkat Çekti ve Uyardı

HÜDAPAR ve İYİ Parti Siirt İl Başkanları son süreçte Siirt'te yaşanan boğulmalara dikkat çekti ve yetkili birimleri harekete geçmeye çağırdı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

HÜDAPAR Siirt İl Başkanı  Abdulhakim Tekin, sosyal medya hesabı üzerinden boğulma vakalarına dikkat çekerek şu açıklamalarda bulundu.

Botan vadisinde güvenli ve insan onuruna yaraşır yüzme, piknik alanları oluşturulması gerektiğini belirten Tekin, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

"Pervari'de yaşanan acının tarifi de telafisi de yok.Ama bölgede bu mevsimde hep böyle olaylar yaşanır.Kimseden buraya deniz getirmesini beklemiyoruz.Ama bu ölümlerde kimse bu vebali de kaldıramaz.Piknik alanlarımız yok edildi.

İnsanlar pikniğe gitmeye devam edecekler.Devlet menfaati için dört tarafı barajla çevrilen Siirt'te halkın canı için de Botan vadisinde güvenli ve insan onuruna yaraşır yüzme-piknik alanları oluşturulsun.Bu yapılamayacak bir durum değil. İnsanımız da bunun en güzelini hakediyor.

Şehrimiz potansiyeli itibari ile bir hazine değerindedir.Ama maalesef bu gerçek hep aleyhimize kullanıldı.İnsanımıza hep ölümler,mahrumiyetler,acı ve sabır düşüyor.Ama bu kaderimiz değil maalesef yanlış tercihlerimizdendir.Ağlama yerine düşünelim ve yeniden karar verelim." 

HÜDAPAR ve İYİ Parti Siirt İl Başkanları Boğulma Vakalarına Dikkat Çekti ve Uyardı

"Bir Tepkide İYİ Parti Siirt İl Başkanından"

İyi parti Siirt İl Başkanı Osman aydar'da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, " Daha kaç insan suda boğulması lazım. Siirt'te acilen Sualtı arama ve kurtarma ekibinin kurulması lazım. Buradan yetkililere sesleniyoruz. Bir canımız daha gitmeden bu önemleri alın" dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN