Hem benzin hem motorin! Akaryakıta çifte indirim geliyor

Geçtiğimiz hafta hem benzin hem de motorine (mazot) gelen zamların ardından akaryakıta çifte indirim geleceği öğrenildi

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Akaryakıt fiyatları son dakika haberleri araç sahipleri tarafından yakından takip ediliyor. Petrol ve dolar kuru ile yön bulan fiyatlar indirim ve zam haberleri ile gündemde yer alıyor. Geçtiğimiz hafta hem benzin hem de motorine (mazot) gelen zamların ardından akaryakıta çifte indirim geleceği öğrenildi. Peki, motorin fiyatı ne kadar oldu, benzin fiyatı kaç TL, motorine indirim geldi mi, zam var mı? İşte, 19 Aralık Pazartesi İzmir, Ankara, İstanbul'da benzin fiyatı ve motorin fiyatı…

iStock-1431058079

SON DAKİKA: MOTORİN VE BENZİNE İNDİRİM

Küresel petrol fiyatları son 1 yılın en düşük seviyelerinde hareket etmeye devam ederken akaryakıt fiyatlarında yeni indirimi gündeme getirdi. Bu kapsamda Salı gününden geçerli olmak üzere benzinde 61 kuruş, motorinde 77 kuruşluk indirim bekleniyor.

Aralık ayı içinde benzine toplamda 2,76 TL indirim yapıldı ve litre fiyatı 17,43 TL’ye geriledi. Geçtiğimiz hafta yapılan son zam sonrası ise benzinin litre fiyatı 18,5 TL’ye çıktı. 21,05 TL’ye kadar gerileyen motorin ise geçen hafta yapılan 1,75 TL’lik zam sonrası 22,8 TL’ye yükselmişti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN