Hacıbektaşoğlu'ndan Yeni Semt Pazarlarına Ziyaret

Siirt Valisi vOsman Hacıbektaşoğlu, yapımı tamamlanan üç ayrı kapalı semt pazarını ziyaret ederek, pazarcı esnafıyla görüştü.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Vali Hacıbektaşoğlu’nun girişimleri ve Siirt Belediyesinin destekleriyle yapımı tamamlanan üç ayrı kapalı semt pazarı hizmete girdi. Vali Hacıbektaşoğlu, semt pazarlarını ziyaret ederek, vatandaşlar ve esnafla görüştü.
Pazar esnafının sorun ve taleplerini de dinleyen Vali Hacıbektaşoğlu semt pazarlarının hayırlı olmasını dileyerek, ‘Vatandaşlarımız arık modern Kapalı Semt Pazarında, hijyenik koşullarda alışverişlerini rahatlıkla yapabileceklerini’ söyledi.

Pazarcı esnafa bol ve bereketli kazanç dileyen Vali Hacıbektaşoğlu, Şehir merkezinde büyük bir sorun olan seyyar satıcı, pazarcı ve köy ürünleri satıcılarına yönelik başlatılan çalışmalar kapsamında, üç ayrı noktada faaliyet gösterecek olan kapalı semt pazarları tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.  Artık hemşehrilerimiz gönül rahatlığıyla hijyen bir ortamda alışverişlerini yapabilecekler." dedi.

Pazarcı esnafı ve vatandaşlarda hizmetlerden memnuniyet duyduklarını belirterek, Vali Hacıbektaşoğlu’na teşekkür ettiler.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN