Dünya

Dünya Haberleri

İsrail Yıllardır Peşinde! Kim bu Muhammed Deif?

Hamas'ın İsrail'e yönelik saldırıları sonrasında gözler Hamas'ın askeri kanadının başındaki gizemli isimde...

Ellerinde kaç esir var? Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde sayı verdi

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, Hamas'a bağlı El-Aksa TV'de yayımlanan konuşmasında, ''Elimizde yüksel rütbeli askerlerin de bulunduğu 100'den fazla esir var'' dedi.

6.3 büyüklüğünde deprem... Hayatını kaybedenlerin sayısı 2 bini geçti Afganistan'daki depremde ölü sayısı artıyor

Ülke 6.3 büyüklüğündeki depremle sarsıldı, can kaybı sayısı artıyor. Afet Yönetimi Bakanlığı Sözcüsü Janan Saiq, açıklama yaptı ve hayatını kaybedenlerin sayısının 2 bini geçtiğini açıkladı.

İsrail Savaş Durumuna Geçti!

Hamas'ın silahlı kanadı Izzeddin Kassam, İsrail'e karşı "Aksa Tufanı" isimli bir operasyon başlattı. Bu operasyonun ardından savaş durumuna geçen İsrail'den, "Son 1 saat içerisinde Gazze’den İsrail’e çok büyük ölçekte roket saldırıları başladı ve teröristler birkaç farklı noktadan İsrail’e sızdı" açıklaması geldi.

Suriye'de askeri akademi ödül töreninde saldırı! 50 kişi hayatını kaybetti... Onlarca yaralı var

Suriye'de askeri akademiye düzenlenen İHA saldırısında en az 50 kişi hayatını kaybetti. Mezuniyet töreni sona erdikten hemen sonra gerçekleştirilen saldırıda 150 kişi yaralandı.

Dünyanın en mutlu meslek sektörleri belirlendi

Yeni bir araştırma, dünyanın en mutlu çalışanlarının açık havada ve sosyal işlerde görev alan insanlar olduğunu gösterdi. Mutluluk üzerine en uzun süredir devam eden çalışmalardan biri olan Harvard Yetişkin Gelişimi Araştırması, çalışanların insan etkileşimi gerektiren ve iş arkadaşlarıyla anlamlı ilişkiler kurma fırsatları sunan işlerde daha mutlu olduklarını keşfetti.

Ermenistan Parlamentosu Putin'e Tutuklama Kararı Çıkardı!

Ermenistan Parlamentosu, Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin Putin'in yakalama kararını barındıran Roma Statüsü'nü onadı.

Elektrikli testeresiyle koca ağacı kesmeye başladı. Devrilen ağacın içinden bir anda koşa koşa çıkan canlıyı görenlerin ağzı açık kaldı. Nasıl girdin oraya

Elektrikli testeresiyle koca ağacı kesmeye başladı. Devrilen ağacın içinden bir anda koşa koşa çıkan canlıyı görenler ağzı açık kaldı. Ağacın kovuğuna nasıl girildiği bilinmeyen yavru bir köpek, ağacın boş olan içinden koşarak çıktı. Görüntüler, izleyenlerin ağzını bir karış açık bıraktı.

'Özbekistan Prensesi' mafya çıktı

1996'dan öldüğü 2016 yılına kadar Özbekistan'ı yöneten İslam Kerimov'un kızı Gülnara Kerimova hakkında şaşkına çeviren bir iddianame hazırlandı

Pakistan'da cami yakınında bombalı intihar saldırısı: En az 52 kişi hayatını kaybetti

Pakistan'ın Belucistan Eyaleti'nde Mevlid Kandili vesilesiyle çok sayıda kişinin toplandığı cami yakınlarında bombalı saldırı gerçekleşti.

Sunum çılgınlığında son nokta! Saatlerce ağzında yemekleri tutuyor... Tabak olmanın maaşı dudak uçuklattı

TikTok'tan paylaşılan bir görüntü kısa sürede viral olmayı başardı. İsmi açıklanmayan bir restoranda müşteriler için ilginç bir sunum yöntemi kullanıldı. İnsanların tabak olarak kullanıldığı restoranda bu görev için aylık 10 bin dolar (yaklaşık 272 bin TL) maaş verilmesi sosyal medyanın ilgisini çekti.

Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov'un oğlu, Kur'an-ı Kerim'i yakan kişiyi dövdü

Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov, oğlu Adam Kadirov'un Kur'an-ı Kerim yaktığı için gözaltına alınan Nikita Zhuravel'i tekme tokat dövdüğü görüntüleri paylaştı.

Fransız vekilin Türkiye itirafı salonda şok etkisi oluşturdu: Erdoğan iki şeyden güç alıyor

Fransız sağcı milletvekili Thierry Mariani, Avrupa Parlamentosu'nda Türkiye ile ilgili dikkat çeken itiraflarda bulundu. AB'nin, Türkiye'nin hamlelerini durduramadığını söyleyen Mariani "AB, Türkiye'nin mutlak gücü karşısında gözyaşı döküyor ancak Erdoğan iki şeyden güç alıyor: "Bizim güç kaybımız ve körlüğümüz" dedi.

Libya'da selin bilançosu: 3 bin 998 kişi öldü, yaklaşık 9 bin kişi kayıp

Libya’nın doğusunu vuran “Daniel” fırtınası, Derne'den Bingazi'ye ülkedeki birçok kentte can ve mal kayıplarına neden oldu. DSÖ'nün 19 Eylül'de yaptığı açıklamaya göre, Libya'daki selde 3 bin 998 kişi yaşamını yitirdi, 8 ila 9 bin kişi hala kayıp. Ulusal Birlik Hükümeti ise selde hayatını kaybedenlerin kimlik tespit çalışmalarının başladığını duyurdu.

Rus Karadeniz Donanması Karargahına Füze Saldırısı

Rusya'nın ilhak ettiği Kırım Yarımadası'ndaki Sivastopol'de Rus Karadeniz Donanmasının karargahına füze saldırısı düzenlendiği bildirildi. Sivastopol Valisi Mihail Razvojayev, saldırı sonrası acil servis ekiplerinin olay yerine sevk edildiğini ve zayiatla ilgili çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Hindistan'da şaşkına çeviren olay: 26 parmağı olan bebek dünyaya geldi

Hindistan'da bir bebek tam 7 el, 6 ayak parmağıyla doğdu. Bebeğin ailesi, küçük çocuğun reenkarnasyon geçirmiş bir Hindu tanrıçası olduğuna inanıyor.

Azerbaycan, Karabağ'da operasyon başlattı

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Karabağ'da anayasal yapıyı yeniden tesis etmek gerekçesiyle bölgede "antiterör operasyonu" başlatıldığını bildirdi. Açıklamada, "Siviller ve altyapı tesisleri hedef alınmamakta, yalnızca meşru askeri hedefler yok edilmektedir" denildi.

Sadece Kanının Kokusuyla Bile Karşısındakini Felç Edebilen ‘Zehirli Kadın’: Gloria Ramirez

Normalde toksik kişi psikolojik bir terimdir. Ancak Gloria Ramirez'in başına gelenlerden dolayı insanlar gerçekten zehirlendi ve Ramirez "Toxic Lady" olarak anılmaya başladı. Kanında yayılan koku nedeniyle insanları zehirleyen Ramirez'in sırrı çözülmez hikayesini sizler için derledik...

İsveç, Türkiye'den 'Kürt Tilkisini' Geri İstiyor!

Son dönemde NATO üyelik süreci sebebiyle tansiyonun gergin olduğu Ankara-Stockholm hattında ipleri daha da gerecek bir iddia geldi

Toplam 1225 haber.