Gönüllü müezzin 'yanlış namaz kıldırdın' diyen kişiyi bıçakladı

Sultangazi'de cami hocasının izne çıkmasının ardından gönüllü müezzinlik yapan Ali Turan, yanlış namaz kıldırdığını iddia eden Faik Uygun'u bıçakladı. Turan tutuklandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

 İstanbul Sultangazi'de Zübeyde Hanım Mahallesi'ndeki olay, 13 Kasım Pazartesi günü akşam namazının ardından yaşandı. İddiaya göre, Hz. Ali Camii'nin hocası İbrahim Sürün, kızının düğünü için izin aldı. Camii cematinden olan Ali Turan İbrahim Sürün'ün izinli olduğu sürede gönüllü olarak camiide müezzinlik yapmaya başladı.

Turan ile akşam namazı kılmak için camiye gelen Faik Uygun arasında 'Yanlış namaz kıldırdı' iddiasıyla tartışma çıktı. Namaz sonrası Faik Uygun sokak başında Ali Turan'ı bekledi. Turan geldiği sırada ikili arasında tartışma devam etti. 77 yaşındaki Turan, yanında bulunan meyve bıçağıyla Faik Uygun'u karnından ve göğsünden bıçakladı. Yaralanan Uygun hastaneye kaldırıldı. Turan ise olay sonrası evine gitti. İhbar üzerine çalışma başlatan polis, Ali Turan'ı evinde gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ali Turan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Faik Uygun'un ise tedavisinin ardından taburcu olduğu öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN