Gomis Torrent'i gönderdi bile! Yeni hocayı sosyal medyadan takibe aldı

Galatasaray'da Domenec Torrent'le yolların ayrılması an meselesi. Sarı-Kırmızılılar'ın yıldızı Gomis, Okan Buruk'u sosyal medyadan takibe aldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Fatih Terim'le yolları ayırdıktan sonra göreve İspanyol hoca Domenec Torrent'i getiren Galatasaray'da evdeki hesap çarşıya uymadı. Sarı-Kırmızılılar Torrent ile hiç maç kazanamadı.

Gomis Torrent'i gönderdi bile! Yeni hocayı sosyal medyadan takibe aldı

Göreve sınırlı bir krediyle başlayan Torrent, kötü sonuçlarla birlikte şansını tüketti. Galatasaray'da teknik direktör koltuğunu devralması beklenen Okan Buruk'tan da taraftarı heyecanlandıran açıklamalar yaptı. Buruk'un, "Göreve hazırım" mesajından sonra Galatasaray'ın yıldızı Gomis'ten de hamle geldi. Gomis'in Okan Buruk'u takibe aldığı görüldü.

Gomis Torrent'i gönderdi bile! Yeni hocayı sosyal medyadan takibe aldı

Fatih Terim yönetiminde sezona kötü başlayan ve ardından Terim ile yollarını ayıran Galatasaray, Domenec Torrent ile anlaştı. İspanyol teknik adam, sarı-kırmızılıların başında çıktığı ilk üç maçı kaybederken Alanyaspor ve Kayserispor maçlarında da birer puanla yetindi.

Torrent'in performansı beklentilerin uzağında kalırken, yerine gelecek isim şimdiden tartışma konusu oldu. Gelen bilgilere göre; Torrent döneminden sonra ilk aday Okan Buruk. Buruk konusunda olumsuz bir durum olursa Bülent Korkmaz da diğer seçenek olarak görülüyor.

 

Gomis, Okan Buruk u takibe aldı #1

“GALATASARAY BU DURUMU HAK ETMİYOR”

Buruk, son karşılaşma sonrası Galatasaray'a yeşil ışık yakmış, "Galatasaray bu durumu hak etmiyor. Galatasaray ile kimse alay edemez. Görev verildiği takdirde bu yükün altına girmeye hazırım. Haber bekliyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Gomis, Okan Buruk u takibe aldı #2

GOMIS TAKİBE ALDI

Sarı-kırmızılıların Senegal asıllı Fransız golcüsü Gomis, bu açıklamaların ardından Instagram'da Okan Buruk'u takibe aldı.

Devre arasında Galatasaray'a imza atan ve 3.5 yılın ardından ilk kez Kayserispor maçıyla formasına kavuşan Gomis'in bu hamlesi, 'Galatasaray, Okan Hoca ile anlaştı' şeklinde yorumlandı.

Bazı taraftarlar ise Gomis'in Buruk'u uzun zaman önce takibe aldığını, bunun yeni bir durum olmadığını ifade etti.

Gomis, Okan Buruk u takibe aldı #3

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN