Eruh Sporun İlk Kadın Başkanı Aslı Atasoy Sporseverlerin Yardımını Bekliyor

Eruh ilçemizi Amatör ligde temsil eden Eruh Spor maddi imkansızlıklarla boğuşuyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Eruh ilçemizi Amatör ligde temsil eden Eruh Spor maddi imkansızlıklarla boğuşuyor.

Ekim ayında başlaması beklenen Siirt amatör ligin başarılı takımı Eruh sporun ilk kadın başkanı Aslı Atasoy sporseverlerin ve hayırseverlerin desteğini bekliyor.

Eruh Spor Kulüp Başkanı Aslı Atasoy geçen sene zor şartlarda ligde mücadele etmelerine rağmen ligi 2. sırada bitirdiklerini amacının Eruhlu gençlere değer verilmesi,gençlerin önünün açılarak seslerini duyurmak olduğunu belirten Atasoy, Eruhlu vatandaşlara ırkçı ve terör gözü ile bakıldığını ve Eruh ilçesinin  terörle anılmasın spor ile gençlerin başarıları ile anılsın istiyorum.Ve bu tabuyu yıkmak için Eruh Sporu hakettiği  yere getirmek için vargücüyle çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Başkan Atasoy;hayırsever iş insanlarını Eruh Spora maddi manevi destek vererek en azından sporcuların ihtiyacı olan krampon, Eşofman ve forma desteğinde  bulunarak gençlerimizi sevindireceklerini ifade etti.

Eruh ilçesini köklü kulüplerinden olan Eruh Spor’da başkanlık yapan ilk kadın Başkan olduğunu belirten Aslı Atasoy, Eruh İlçemize  gönül borcumuzu ayakta tutarak ödemek istiyoruz. Ama ne tesisimiz var ne de paramız. Kendi imkanlarımızla giderleri karşılamaya çalışıyoruz,ama yetmiyor” diye konuştu. 

Siirtli ve Eruhlu iş insanlarından yardım beklediğini belirten Başkan Atasoy, Sonuçta ben kendi şahsım için bir şey istemiyorum. Burada söz konusu olan Eruh ilçemizin takımı ve gençlerdir. Bu takıma elbirliği ile yardım etmek hepimizin boynunun borcudur. Bu nedenle Amatör ligde Eruh İlçemizi en iyi şekilde temsil etmek için parasal güce ihtiyacımız var. Bundan dolayı Siirtli ve Eruhlu iş insanlarımızdan destek bekliyoruz dedi.

Atasoy, Manevi olarak herkes herkesin yanında olur. Benim tek ricam, Eruh ilçemizin bu takımı için herkesin elini taşın altına sokmasıdır.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN