En tutumlu burçlar belli oldu! Para harcamak mutsuz ediyor

Bazı insanlar para harcamayı çok sever. Asla hesap yaparak yaşamazlar. Ancak bazıları da para harcamaktan nefret eder. Zorunda kalmadıkça harcama yapmaktan hoşlanmaz. Hatta bazen ihtiyaçlarını bile erteleyebilirler. Kazandıkları para onlar için çok kıymetli olur. En tutumlu burç hangisidir? sorusunu merak ediyorsanız bu yazımıza mutlaka bir göz atın.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

 

Para harcamayı seven insanlar kendilerini durduramaz. Sürekli harcama yaparak rahatladıklarını düşünürler.

Para onlar için sadece bir araçtır ve kıymet vermezler. Ancak bunun tam tersi olan insanlar da var.

Para harcamaktan hoşlanmayan ve paraya çok değer veren insanlar genellikle birikim yapmayı sever. Son derece tutumlu olan bir kişiler para harcadıklarında mutlu olur. Astrolojideki en tutumlu burçları Posta.com.tr okurları için araştırdık.

BOĞA BURCU

Cimri olmak ve tasarruflu olmak arasında ince bir çizgi vardır. Boğa burçları genellikle aşırı tutumlu olur.

İyi araştırdıkları şeylere para harcarlar ve yatırım yapmadan önce artıları ve eksilerine bakarlar. Sadece bu da değil, insanlara borçlu olmaktan nefret ederler. Boğa burçları sizi bir akşam yemeğine çıkardığında mutlaka hesabın ikiye bölünmesini ister.

BAŞAK BURCU 

 

Başak burçları gerektiği kadar tutumlu olur. Her şey için çok endişelenirler ve iş paraya geldiğinde çok düşünceli ve hassas davranabilirler. Paralarının nereye gittiğine dair bir liste yaparlar.

Paranızın kaydını tutmak iyi bir fikir veya alışkanlıktır, ancak Başak burcunun zaman zaman çok ileri gittiğine inanılır.

 

Kendilerini anlamsız harcamalardan kontrol etme konusunda harika rol modellerdir. Ancak Oğlak burçları bu konuda aşırıya kaçabilir.

Oğlak burcu, çok fazla para harcamanın insanların durumlarını nasıl gösteriş yaptıklarına inanır ve aslında bu alışkanlığı itici bulurlar. Bu sebeple harcamalarını her zaman kısıtlı tutar.

AKREP BURCU 

Akrep burçları sade ve basit düşünür. Dışarı çıkmayı çok sevmezler. Aşırı para harcayacakları yerlerde durmaktan hoşlanmazlar. Hatta böyle bir şeyi onlardan istediğinizde Akrep burcunun çok sert bakışlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Koç, İkizler, Aslan, Yengeç, Yay, Kova ve Balık burçları tutumlu olmayı çok önemsemez. Onları paralarını çok harcayabilir.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN