Büyük Türkiye Partisi Siirt İl ve ilçe Başkanları Belli Oldu!

Eski Başbakan Tansu Çiller tarafından kurulan ve Kurucu Genel Başkanlığına Hüseyin Durmaz'ın getirildiği Büyük Türkiye Partisi'nin Siirt'te yapılan ilk il kongresinde, iş adamı Abdulgani Solmaz il başkanlığına seçildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Eski Başbakan Tansu Çiller tarafından kurulan ve Kurucu Genel Başkanlığına Hüseyin Durmaz’ın getirildiği Büyük  Türkiye Partisi (BTP), ülke genelinde hızla teşkilatlarını oluşturuyor.

Teşkilatlanma çalışmalarına Siirt'te devam eden Büyük Türkiye Partisi, ilk il kongresini düzenleyerek il başkanını seçti.

Baykan İlçe Başkanı Hayrettin Ağırman, Kurtalan ilçe Başkanı Kamuran Sösuncu, Eruh ilçe Başkanı İhsan Çelik, İl ilçe yöneticileri ve delegelerin katıldığı kongrede, iş adamı Abdulgani Solmaz, Siirt'in ilk il başkanı olarak seçildi.

Kongre neticesinde Büyük Türkiye Partisi Siirt İl Başkanı seçilen Abdulgani Solmaz'a teşekkür eden Genel Başkan Hüseyin Durmaz mesajında şunları söyledi:"İl Başkanımız Abdulgani Solmaz kardeşime, il başkanı olarak ilk önce bu görevi üstlendiği ve gereğini yerine getirerek ivedi çalışmalarıyla sonuca ulaşarak kongresini gerçekleştirdiği için genel merkez teşkilatımız ve kendi adıma teşekkür ediyorum”

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN