Bodrum'daki bir restoranda ödenen 27 bin liralık hesap gündem oldu

Bayram tatilinde İstanbulluların akın ettiği Bodrum'da ödenen fahiş hesap sosyal medyada en çok tartışılan konular arasında yer aldı. 27 bin TL tutan hesapta bir suyun 68 lira olması, hamburger için ise 400 liralık fiyat yansıtılması dikkat çekti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Muğla'nın Bodrum ilçesi, Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olmasıyla birlikte en hareketli sezonlarından birini yaşadı. Yüzbinlerce insanı ağırlayan Bodrum, yine pahalı olan yiyecek içecek fiyatları ile gündeme geldi.

27 BİN TL TUTARINDAKİ HESAP ŞAŞKINA UĞRATTI

Bir tatilci Bodrum'daki bir restorana ait olan adisyonun fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. 27 bin TL tutarındaki hesap görenleri şaşkına uğrattı. Hamburgerden pizzaya çeşitli yiyecek ve içeceklerin yer aldığı hesap fişinde suyun fiyatı ise dikkat çekti.

1 ADET KÜÇÜK SU 68 LİRA

14 Temmuz 2022 gününe ait olan faturada 9 adet 33 ml'lik su için 612 TL ücret yansıtıldı. Bu hesaba göre 1 tane suyun fiyatı 68 liraya denk geliyor. 1 adet hamburger için 395, 1 adet pizza için ise 425 TL ücret alındı. Sigaranın 100 lira olduğu faturada Türk kahvesi 62 lirayken servis ücret için de 3 bin 100 TL fiyat çıkartıldı.

İşte gündem olan o hesap:

Bodrum'daki bir restoranda ödenen 27 bin liralık hesap gündem oldu
HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN