Baykan Yöresel Ürün Pazarında Sona Gelindi

Kaymakam / Belediye Başkan V. Emin Bağlı, DİKA destekleri ile gerçekleştirilen ' Baykan Yöresel Ürün Pazarı ' yapımı çalışmaları yerinde inceledi. Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Kaymakam / Belediye Başkan V. Emin Bağlı , “İstihdam Odaklı Baykan Yöresel Ürün Pazarı Projesi” ile 2 Belde ve 30 Köyümüz ve köy bağlılarında üretilen tarımsal ve hayvansal ürünler doğal ve organik olarak vatandaşlarımıza sunulacak." dedi.

"Üretim ve üreticiyi teşvik etmek, tüketiciye sağlıklı ve doğal ürünleri sunabilmeyi üreticinin tarımsal ve hayvansal alanda modern tekniklerle eğitimi hedeflenmektedir." diyen Bağlı konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

Baykan Yöresel Ürün Pazarı, genç ve kadın istihdamını hedeflemektedir. Üreticilerin pazardaki stantlarda ürün satabilmelerine, ürün satan işletmelere ürünlerini pazarlayabilmelerine aracı olacak bu cazibe merkezi ile en çok arzuladığımız konu yani istihdama sağlayacağı katkı, yeni istihdam imkanları sunacak olmasıdır. "Baykan Yöresel Ürün Pazarı Projemizi" hayata geçmesinde bizlere destek veren Dicle Kalkınma Ajansına ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” i

Baykan Yöresel Ürün Pazarında Son GelindiBaykan Yöresel Ürün Pazarında Son Gelindi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN