Baykan Belediyesi' den rögar ve mazgal temizliği

Baykan Belediyesi ekipleri tıkanarak su taşkınlarına ve kötü kokulara sebep olan mazgal ve rögarlar temizlendi. Şehir merkezinde bulunan yağmursuyu mazgal ve kanalizasyon rögarlarda biriken hafriyat, çöp atığı pis su ve diğer atıklar temizlendi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Baykan  Belediyesi Ekipleri tıkanarak su taşkınlarına ve kötü kokulara sebep olan mazgal ve rögarları temizledi. Şehir merkezinde bulunan yağmursuyu mazgal ve kanalizasyon rögarlarda biriken hafriyat, çöp atığı pis su ve diğer atıklar temizlendi.

Tıkanan  kanalizasyon, rögar  ve yağmursuyu hatlarında temizlik çalışmaları yapan Ekipler  kanallarda biriken pislikleri de temizleyerek kanalların tıkmamasını önlüyor. Şehrin birçok noktasında birbirinden farklı alanlarda faaliyet sürdüren Baykan Belediyesi ekipleri mazgallarda temizlik çalışmaları yaptı. Yapılan mazgal temizliği çalışmaları ile yağış anında oluşabilecek taşkınlar önleniyor. Rögar ve mazgal temizleme çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Kaymakam / Belediye Başkanvekili Emin Bağlı , “Belediyemizin mazgal temizleme çalışmalarında, cadde ve sokaklar üzerindeki yağmur suyu kanallarındaki mazgallar kaldırılıp, içlerinde biriken kum, kâğıt, yaprak, izmarit gibi yabancı maddeler ekiplerimizin özverili çalışmalarıyla temizlendi. Kanalizasyon şebekeleri için gerçekleştirdiğimiz rögar temizleme çalışmaları esnasında kanalizasyonlardan pet şişeler, çöp poşetleri gibi birçok yabancı madde çıkardık. Kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarında yaşanan bu durum, şehir hayatını olumsuz etkilemekle birlikte şebekelere de zarar vermektedir. Baykan Belediyesi  olarak bu durumu önlemek için çalışmalar gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

Bağlı , sorun oluşturan bu durumun yaşanmaması için vatandaşların mazgal temizliği konusunda Belediye Hizmet Binasında ve İlgili telefon hatlarımızdan ulaşabileceklerini  paylaştı.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Siirtli | 05 Nisan 2023 08:31

    Yani boktan bir haber.

BUNLARA DA BAKIN