Batman'lı Davut Turan'ın cumhurbaşkanlığı adaylığı gerekçesi: 'Rabbim bana bildirdi, ben Allah'ın elçisiyim'

14 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri için adaylık başvurusunda bulunan Davut Turan, aday olmasının Allah tarafından kendisine bildirildiğini ifade ederek 'Ben Allah'ın elçisiyim' dedi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

13. cumhurbaşkanının seçileceği seçimlere iki aydan az bir süre kala, bağımsız adaylık başvurusunda bulunanların imza toplama işlemi devam ediyor.

Bağımsız cumhurbaşkanı aday adayı Davut Turhan, 10Haber'in sorularını yanıtladı.  Turan, yaptığı açıklamada aday olmasının Allah tarafından kendisine bildirildiğini vurgulayarak "19 Mayıs 2021'de rabbim bana bildirdi, ben Allah'ın elçisiyim" ifadelerini kullandı.

60 İmza Toplayabilen Davut Turan'ın Yeni Hedefi Dünya Başkanlığı

Cumhurbaşkanlığı adaylığı için oylama süreci başladı. Başta Muharrem İnce olmak üzere birçok aday için süreç pek de olumlu gitmiyor. Yalnızca 60 oy toplayabilen Davut Turan hedefi büyüterek gözünü dünya yöneticiliğine dikti.

Davut Turan 60 oy alması üzerine sosyal medyadan yaptığı bir açıklama ile yeni hedeflerini anlattı.

Turan, dünya başkanı olup ülkeleri eyalet, ülke yöneticilerini de eyalet başkanı yapacağını açıkladı. Dünya başkanı olduğunda 'ülke ne olacak' diye endişelenenler için de bu konuda boşluk hissetmemelerini, aynı anda Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı olarak da görevine devam edeceğini söyledi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Davut Turan (@davutturan72)'in paylaştığı bir gönderi

 

Davut Turan Kimdir?

Batmanlı İnşaat Mühendisi Davut Turan Cumhurbaşkanı adayı olmak için Ankara'ya giderek başvurusunu gerçekleştirdi. 45 yaşında ve 4 çocuk sahibi olan Turan, 555.980 TL tutarındaki ödemesinin gerçekleştirerek Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığına başvurdu.

Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili bilgi veren Davut Turan "2001 yılından beri Batmanda yaşıyorum. Amacım Cumhurbaşkanı seçilerek yurttaşlarıma her konuda yardımcı olmak, mutlu, huzurlu ve refah içinde yaşamalarını sağlamaktır. Eğer seçilirsem, bu kez Dünya başkanlığı için mücadele edip tüm ülkelerle diyalog içinde olacağım. Batmanlılardan ve herkesten imza bekliyorum" açıklamalarında bulundu.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN