Bakanlıktan İzin Alındı! Siirt Tarihinde İlk Kez O Ameliyat Yapılacak

Siirt İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Emre Ömür ve Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Çağdaş Kaynak, kentte bulunan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt Eğitim ve Araştırma hastanesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Ömür ve Kaynak, sağlık sistemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Siirt’te sağlık sisteminde her geçen gün daha da iyiye gittiklerini belirten, İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Emre Ömür, “Siirt’te açık kalp ameliyatları için bakanlığa yaptığımız gerekli izin başvurularının onaylandı böylelikle Siirt tarihinde ilk açık kalp ameliyatı önümüzdeki günlerde yapılacak.” Dedi.

Bakanlıktan İzin Alındı! Siirt Tarihinde İlk Kez O Ameliyat Yapılacak

Siirt Eğitim ve Araştırma hastanesinin 2022 yılında acil 1 milyon 192 bin hastaya hizmet verdiğini söyleyen Ömür, hastalarımızın yüzde 40’ı Acil Serviste, yüzde 60’nın ise poliklinik servislerinde hizmet aldığını söyledi.

“Randevusuz Hastaları Geri Çevirmiyoruz”

Vatandaşın en büyük sorunu randevu olmadan hastaneye başvurmaları olduğunu ifade eden Ömür, “Hastalar randevu almadan hastaneye geliyor ama ona rağmen bakıyoruz, hastalar randevu alırsa hizmetimiz kolaylaşır” dedi.

Kantin Acil Servisi Dışına Çıkıyor

Toplantıda Konuşan Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Çağdaş Kaynak, Acil servis içinde bulunan kantinin, hastane bahçesine çıkartılacağını ve kantin olarak kullanılan alanında hastaların bekleme salonu olacağını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN