Aylık gelirini açıklayan CZN Burak, yapılan sert eleştirilere cevap verdi!

CZN lakabıyla tanınan lüks restoran zinciri sahibi Burak Özdemir, mahkemede aylık gelirinin 30 bin TL olarak bildirmesine yönelik yapılan eleştirilere cevap verdi. Özdemir, 'Beni yakınen tanıyan herkes babamla çalıştığımı bilir' dedi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Sosyal medyada CZN Burak olarak tanınan Muhammed Burak Özdemir'in babası ile birlikte "İmar kirliliğine neden olmak" suçundan yargılandığı dava kapsamında hakim karşısına çıktı. Dava düşerken, Özdemir'in mahkemede aylık gelirini 30 bin TL olarak açıklaması tartışmaları da beraberinde getirdi.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Gerek fiyatları, gerekse de restoran sayısı bakımıyla dikkat çeken CNZ Burak'ın "30 bin TL" açıklaması, sosyal medyada da gündem yarattı. Sosyal medya kullanıcıları, Özdemir'in ilan ettiği rakamın gerçekle bağdaşmadığını belirtti.

CZN Burak ise hakkındaki "yalancı" gibi sert eleştiri ve tepkilere sosyal medya hesabından yanıt verdi. Özdemir, "Herkesin kazancı kendini ilgilendirir. Beni yakından tanıyan herkes babam ile çalıştığımı bilir. Birinin hakkını yiyecek en son kişiyim, beni kimse kendisi ile karıştırmasın" ifadelerini kullandı.

Aylık gelirini açıklayan CZN Burak, yapılan sert eleştirilere cevap verdi!

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN