Avukatı açıkladı: Netflix'ten Sedat Peker'e teklif var

Sedat Peker'in avukatı Ersan Barkın, Netflix'in Sedat Peker'e teklifte bulunduğunu, Sedat Peker'in ise 'Benim oynayacak kişinin çılgın bir kişi olması gerekiyor' dediğini aktardı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Avukat Ersan Barkın, iktidara yönelik yayınladığı videoları milyonlarca kez izlenen Sedat Peker'e, Netflix'ten teklif geldiğini söyledi. Veryansın TV'ye konuşan Ersan Barkın, "İnsanlar, Sedat Peker videoları IMDB'ye düştüğü zaman bunu bir miktar espri konusu yaptılar ama Netflix'ten Sedat Peker'le gerçekten iletişim kuruldu" dedi.

Barkın, Peker'in verdiği yanıtı da şöyle açıkladı: "‘Kim oynar bilmem ama bir oyunculuk yeteneğinden ziyade öz hayatında da çok çılgın bir karakter olması gerekiyor’ gibi bir cevap verdiğini hatırlıyorum."

Barkın, Peker’e suikast girişiminde bulunmak istediği ileri sürülen İranlı bir kişinin Birleşik Arap Emirlikleri'nde tutuklu olduğunu da açıkladı. Barkın söz konusu şüpheliye ilişkin olarak "Türkiye’den bağlantıları var, çok açık. Ve Sedat Peker bu kişi tutuklanmadan önce bu kişinin kendisi hakkındaki suikastla görevlendirildiğini biliyor ve o kişiye mesaj yolluyor" dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN