ATO Seçimlerine Siirtliler Damga Vurdu!

160 bin üyesi ile ülkemizin en büyük mesleki kuruluşlarından birisi olan Ankara Ticaret Odası seçimleri yapıldı. Yapılan seçimlerde ATO Yönetim Kurulu Başkanı Siirtli Gürsel Baran ve Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu'nun kızı Özge Kuzu da 54. meslek Komitesinden meclis üyeliğine seçildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Mevcut başkan Siirtli hemşerimiz Gürsel Baran'ın tek aday olduğu seçimlerde 68 meslek grubu yer alıyor.

ATO’da, 260’ı Komite Üyesi ve 192’si Meclis Üyesi olmak üzere toplam 452 asıl üye ve yedeklerinin seçilmesi için 140 sandık kuruldu. Yapılan seçimlerde  belirlenen 192 üye kendi aralarında toplanarak başkanı seçecekler. 

Oyunu kullandıktan sonra bir açıklama yapan Gürsel Baran, Ankara Ticaret Odası 29. Dönem Komite ve Meclis Üyesi Seçimleri, geniş bir katılımla kardeşlik ve huzur içerisinde gerçekleşti.

45 No’lu Boya Satıcıları ve İmalatçıları Meslek Komitesi’nde oyumu kullandım. Başkentimizin dört bir yanından gelerek sektör temsilcilerini seçmek üzere oy kullanan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Seçim sonuçları hayırlı uğurlu olsun. Kazanan üyelerimiz oldu ifadelerini kullandı.

Başkan Baran, “Ticaretin Ankara’nın ekonomisini bundan sonraki 4 yıl için idare edecek arkadaşların seçimi için buradayız. Burada kazanan Ankara Ticaret Odası olacak, şehrimiz olacak, ülkemiz olacak. Sayın Cumhurbaşkanımızın bir sözü bizim için çok kıymetli. ‘Türkiye dünyadaki en büyük 10 ekonomi arasına girecek’ diyor. Yürekten inanıyorum, inşallah kısa sürede ilk 5’e gireceğiz biz.

Öte yandan Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu’nun kızı  Özge Kuzu da 54. meslek Komitesinden meclis üyeliğine seçilme başarısını gösterdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN