Atanamayan öğretmenler meydana indi

Şarkıcı Demet Akalın'ın da destek verdiği atama bekleyen öğretmenler, Beşiktaş Meydanı'nda eylem düzenleyerek hükümete seslendiler

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Atama bekleyen öğretmenler seslerini duyurmak için Beşiktaş Meydanı'nda eylem düzenledi.

DEMET AKALIN VE BORA DURAN DA KATILDI

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Öğretmenler! Yeni nesil sizlerin eseri olacak" sözlerinin pankartının açıldığı eylemde "100 bin öğretmen atama bekliyor", "Atama nerede, öğretmenler burada" sloganları atıldı. Eyleme AKP'ye yakınlığı ile bilinen şarkıcı Demet Akalın ve Bora Duran da katılarak destek verdi. Bora Duran, sosyal medya hesabından Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafını paylaşarak, "Bence o da sizi görüyor" ifadelerini kullandı.

demet 2

CHP'Lİ VEKİLLERDEN DESTEK

"Yüz Bin Öğretmen Beşiktaş"ta etiketiyle sosyal medyada gündem olan eyleme CHP'li milletvekilleri de destek verdi. CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, "Öğretmenlerimiz okullarına ve öğrencilerine kavuşmak istiyor. Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında yüz bin öğretmen ataması isteyen, öğretmenlerimizin seslerine ses olalım" dedi. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin de eylemin afişini sosyal medya hesabından paylaşarak destek verdi.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN