Arda Güler'e Premier Lig'den talip var! Devleri geride bırakmak istiyor

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler performansıyla göz doldurmaya devam ediyor. Kısa süre içinde Avrupa kulüplerinin de ilgilisini çeken genç yıldızın transfer olup olmayacağı ise merak konusu oldu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

İngiliz basınında yer alan haberlerde Newcastle United'in da Arda Güler için yarışa girdiği yazıldı. Haberde; Newcastle United'in Arsenal ve PSG gibi takımları geri bırakıp transferi sonlandırmak istediğine vurgu yapıldı.

Arda Güler'i İspanya devi Barcelona, Ajax ve Napoli'nin de istediği biliniyor. Newcastle kulübü yetkililerinin Fenerbahçe'nin Ankaragücü maçını izlemek için İstanbul'a geleceği de gelen haberlere arasında.,

25 Şubat itibarıyla 18 yaşından gün alan Arda, artık uzun süreli sözleşme imzalayabilir. Ali Koç, Arda'nın yeni sözleşmesiyle bizzat ilgileniyor ve tüm gelişmelerden haberdar olmak istiyor.

Koç'un ilk talimatı ise Arda Güler'in sözleşmesindeki serbest kalma maddesinden kurtulunması olacak. "En az 1500 dakika oynamazsa 5 milyon euro'ya serbest kalır" maddesinin çıkarılacağı ve yeni sözleşmede şartlı madde olmayacağı bildirildi.

Fenerbahçe'nin Arda için belirleyeceği yeni serbest kalma maddesinin şartsız ve 25 milyon euro tutarında olacağı tahmin ediliyor.

Arda için özellikle İspanya'da talipler olduğu ve 4 İspanyol ekibinin oyuncuyu istediği bildirildi. Genç yıldız adayı için Fransa'dan Marsilya'nın da ciddi şekilde nabız yokladığı ve başkanları Pablo Longoria'nın Arda için bizzat devreye girdiği öğrenildi.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN