AK Partili Balıkesir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'dan skandal sözler: Makam sahibi olmak için bir imam hatipli olacaksın bir de Trabzonlu...

Gülşen'in imam hatiplerle ilgili söylediklerinin ardından gözaltına alınıp tutuklanması tartışmaları da beraberinde getirirken AK Partili Balıkesir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın 2019'da yaptığı bir konuşma yeniden gündem oldu: Makam sahibi olmak için bir imam hatipli olacaksın bir de Trabzonlu, bizim dönemde öyle...

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

AK Partili başkan AK Parti döneminde makam sahibi olmanın formülünü verdi.

AK Partili Balıkesir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın 2019'da yaptığı bir konuşmada söylediği sözler yeniden gündem oldu. Yılmaz, "Bizim dönemimizde makam sahibi olmak için bir imam hatipli olacaksın bir de Trabzonlu!" dedi.

İmam hatipli tartışmaları sürüyor.

Gülşen'in imam hatiplerle ilgili söylediklerinin ardından gözaltına alınıp tutuklanması tartışmaları da beraberinde getirdi.

Şarkıcı Gülşen, 4 ay önceki bir konserinde “İmam Hatip'te okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor" ifadelerini kullandı. 

AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın tartışma yaratan sözleri yeniden gündem oldu. 

AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bir konuşmada makam sahibi olmak için İmam Hatipli ve Trabzonlu olmak gerektiğini söylemişti.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 2019 yılında itiraf gibi bir açıklamada bulunmuştu. 

Yılmaz, "Makam sahibi olmak için bir imam hatipli olacaksın bir de Trabzonlu, bizim dönemde öyle” dedi.

AK Partili Yılmaz'ın bu sözleri sosyal medyada büyük tepki topladı. 

Yılmaz videonun tamamında şunları söyledi: Askeriyesinde, memurunda vesairesinde devleti temsil eden bir insan varlığı var aslında burada. Siyaseti demiyorum. Siyaseti Trabzon temsil ediyor, Karadenizliler. Makam sahibi olmak için bir imam hatipli olacaksın bir de Trabzonlu, bizim dönemde öyle.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN