AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören Bayram Mesajı Yayınladı

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Ören mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Mübarek Ramazan ayını ve bin aydan daha hayırlı mübarek Kadir gecesini Milletimiz ile birlikte ihya ederek bir Ramazan Bayramına daha ulaşmanın sevinç ve coşkusunu yaşıyoruz. Siirtli hemşerilerimin ve tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.

Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan ayında bir ay boyunca aynı sofranın etrafında toplandık, birlikte sahurumuzu yaptık, birlikte iftarlarımızı yaptık, camilerde omuz omuza teravih namazlarımızı kıldık, bir olduk, birlik olduk bir Ramazan ayını daha birlikte eda ederek Ramazan Bayramına ulaştık elhamdülillah. Ramazan bayramımız mübarek olsun.

Bayramlar kardeşliğin pekiştiği, birlik ve beraberliğin güçlenerek bütün toplumun kaynaştığı, özümüzle, kültürel zenginliğimizle buluştuğumuz hoşgörü günleridir.

Her türlü güzelliğin ve mutluluğun bir arada yaşandığı bayramlar; küskünlüklerin ve dargınlıkların unutulduğu; eşin, dostun, akrabanın, büyüklerin ve hastaların ziyaret edildiği; yetimlerin ve buruk gönüllerin tamir edildiği; tüm ihtiyaç sahiplerine yardım elinin uzatıldığı; çocukların sevindirildiği müstesna günlerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle Milletimizin, değerli Siirtli hemşerilerimizin ve İslam Âleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla tebrik eder, hayırlara ve bereketlere vesile olmasını ve bütün insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini Yüce Allah (C.C)’tan niyaz ediyorum.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN