AK Parti Siirt İl Başkanı Olğaç, Müküs Çayı'nda Kaybolan Eyüp Güneş'in Ailesiyle Görüştü

AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç, ilçe ve belde belediye başkanlarıyla birlikte Siirt'in Pervari ilçesinde pikniğe giden ve Müküs Çayı'na düşen arkadaşını kurtarmak isterken akıntıya kapılarak kaybolan hemşire Eyüp Güneş'in babası Aydın Güneş ve yakınları ile görüştü.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Başkan Olğaç, olayın meydana geldiği Siirt’in Pervari ilçesine bağlı Beğendik beldesinde arama çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Olğaç, arama çalışmalarının devam ettiği Beğendik beldesine 7 km uzaklıktaki Hacı Mehmet köyünde kayıp hemşire Eyüp Güneş’in babası Eyüp Güneş ve yakınlarını ziyaret etti.

Güneş ailesinin üzüntülerini paylaşan ve kendilerini teskin eden Başkan Olğaç, bölgede yapılan arama çalışmaları ile ilgili Güneş ailesini bilgilendirdi.

Eyüp Güneş kardeşimizin bulunması için devletin tüm imkân ve kabiliyetlerinin seferber edildiğini belirten Başkan Olğaç, Arama/kurtarma çalışmalarına, Bitlis ve Van'dan gelen jandarma ve emniyete ait su altı ekiplerinin yanı sıra UMKE, AFAD, jandarma ve güvenlik korucularının arama çalışmalarına devam ettiğini belirtti.

Devletin tüm imkanlarının kayıp Eyüp Güneş'i bulmak için seferber edildiğini belirten Başkan Olğaç, en yakın zamanda Güneş'i bulmayı temenni ettiklerini ifade etti.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN