AK Parti'nin Siirt Milletvekili Aday Adayları Bir Araya Geldi!

14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Ak Parti'den Milletvekili Aday Adayı olan Hıfzullah Canpolat, Ak Parti'den aday adayı olan isimler ile iftar yemeğinde buluştu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt’te bulunan Aday Adaylarının katılımı ile gerçekleşen yemekte Ak Parti Teşkilatından, Kadın Kolları Başkanlığı, Merkez İlçe Başkanlığı, Gençlik Kolları Başkanlığı ile Ak Parti İl Başkan Vekili Teşkilat Başkanı katıldı.

İftar yemeğinden sonra Aday Adayları arasında birlik ve beraberliğe önem verdiğini açıklayan Ak Parti 28. Dönem Aday Adayı Hıfzullah Canpolat, “Bundan sonra hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını ve birlikten kuvvet doğacını ve 14 Mayıs’taki seçimlerde öncelikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı en güzel şekilde temsil edip onu tekrardan Cumhurbaşkanı seçtirip bu süreçte, zillet ittifakına çok güzel bir sille vuracağımız gibi aday adayları arasında seçilecek üç milletvekili aday arkadaşlarımızı da en iyi bir şekilde desteklemek için elimizden gelen her türlü çaba ve özveriyi göstereceğimize kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • uYANIK | 27 Mart 2023 17:11

    hİFZULLAHın kardeşi de iyi partiden aday olmuş, insan kendi kardeşine öz ya da ÜVEY olsa dahi "ZİLLET" der mi hiç. Çok ayıp valla

  • hIFZ | 27 Mart 2023 16:52

    zillet ve sille...! yaz bir kenara bebeğim.

BUNLARA DA BAKIN