2023'ün ilk Dolunay'ı ve burçlara etkileri

KOÇ: Dolunay, ev hayatınızla ilgili dördüncü evinizi harekete geçirir, bu nedenle, geçmişten gelen aile dinamiklerinin mevcut zorluklarınızı nasıl şekillendirdiğini düşünmenin tam zamanı. İç yaşamınızın bu alanını iyileştirmek, duygusal esenliğinize ve dolayısıyla büyük resim vizyonunuzu gerçeğe dönüştürme becerinize fayda sağlar.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

BOĞA: Üçüncü iletişim evinizi aydınlatan Dolunay ile şimdi çeşitli yönlere çekilebilirsiniz. Burcunuzdaki oyunun kurallarını değiştiren Uranüs'ün altmışlık olması, geçmişte verdiğinizden farklı tepkiler vermenizi mümkün kılar ve gerçekten güçlendirici bir şekilde. Sabrınızı iyi niyet ve sevginizi maddi imkanlarınızı kullanan kişilerin hayatınızda ki konumunu yeniden yapılandıracak mesleki konularda önemli işlerin altına imza atacaksınız.

İKİZLER: İkinci gelir evinizdeki Dolunay, işe geri döndüğünüzden daha fazlasını verdiğiniz kırgınlık duygularını ağırlaştırabilir. Bu öz bakıma öncelik verme zamanının geldiğinin bir işareti olabilir, bu da iç huzurunuzu ve öz farkındalığınızı artırır. Bu dolunay altında konuşmalarınıza dikkat etmeli size destek veren insanların kıymetini bilmelisiniz. Aksi halde hiç beklemediğiniz pişmanlıklar deneyimlemeniz mümkün.

YENGEÇ: Burcunuzda parlayacak Dolunay enerjisiyle duygularınız kesinlikle normalden daha yoğun olacak ve varsayılan tepkiniz kabuğunuza sığınmak olabilir. Hazır olduğunuzda, güvendiğiniz bir veya iki sevdiğinize açılmak size desteklendiğini ve görüldüğünüzü hissettirir. Kim gerçek dost kim sinsi düşman bu enerji altında görecek ilişkilerinizi yeniden yapılandıracaksınız.

ASLAN: Maneviyatla ilgili on ikinci evinizdeki dolunay, dinlenmek, derinlemesine düşünmek ve yeniden şarj olmak için bir şanstır. Elbette, diğer herkes işine geri dönebilir ve 2023'ün kapısında ilerlemeye devam ediyor olabilir. Ancak bu zamanı merkeze almak için ayırmak, önümüzdeki haftalarda netliğinizi ve üretkenliğinizi artırır. Ağlamak istiyorsanız ağlayın sizi seven insanı kırdıysanız özür dileyin onun sevgisini kendi sevginiz ile birleştirip merkeze alın.

BAŞAK: Ağ oluşturmayla ilgili on birinci evinize düşen bu Dolunay tamamen başkalarıyla bağlantı kurmakla ilgili. Düşünüp uygulayamadığınız ve meslektaşlık bağlarını beslemek artık son derece tatmin edici ve ideal olarak uzun vadeli bir arzuyla örtüşen bir ekip projesine dalmak, kendinizi büyük bir şeyin parçası gibi hissetmenize yardımcı oluyor. Harekete geçin ve mücadele ederek kariyerinizi yeniden yapılandırın.

TERAZİ: Bu Dolunay kariyerle ilgili onuncu evinize denk geldiğinden, iş-yaşam dengeniz çok büyük bir tema. Hayatınızın her iki alanında da daha sorunsuz yelken açacak şekilde desteklenmiş hissetmek için neye ihtiyacınız var? Bunu şimdi keşfetmek, yeni yıla girerken kendinize olan güveninizi artırabilir. İşinize sahip çıkın ve kendi hayatına yön veremeyen kıskanç kişilerin etkisi altında kalarak işinizi riske edecek kararlar almayın.

AKREP: Dolunay macerayla ilgili dokuzuncu evinize düşerken, sıradan rutininizi bir kenara bırakıp öğrenme fırsatlarına dalmak için ilham alıyorsunuz. Sezginize güvenmek kişisel gelişime yol açar. İş ve eğitim hayatınızda kendinizi geliştirmek için harekete geçin ve yenilikçi yaklaşımlar ile kendinizi geliştirin. Özel yaşamınızda ise kıskançlık duygunuzu kontrol altına alın.

YAY: Dolunay, sekizinci yakınlık evinize düştüğü için CEO'nuzla veya sevdiğiniz biriyle savunmasızlığı kucaklasanız iyi edersiniz. Zorlayıcı ama gerekli bir samimi konuşma, iyileşmeye yol açabilir ve karşılıklı anlayışı güçlendirebilir. Özel yaşamınızda ise ruh eşinizi hiç beklemediğiniz şekilde tanıyabilir kalıcı bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

OĞLAK: Yedinci ortaklık evinizdeki Dolunay ile sevgili bir arkadaşınız, romantik eş sevgiliniz veya meslektaşınızla birlikte süregelen bir zorluğun üstesinden gelmeye azimlisiniz. Süreç boyunca size karşı onlarınkinin ne olduğunu bilmek, andan en iyi şekilde yararlanmanın ayrılmaz bir parçasıdır. Sevdiklerinizle aranızdaki bağları güçlendirin bu Dolunay altında.

KOVA: Altıncı sağlıklı yaşam ve günlük rutin evinize düşen bu Dolunay, zihninize, bedeninize ve ruhunuza nasıl baktığınız konusunda aydınlatıcı bir aydınlanma sunabilir. Küçük, günlük değişikliklerin önemli bir canlılık ve iç ürperti artışına katkıda bulunabileceğini göreceksiniz. İş hayatınızda ise inatçı yaklaşımlardan uzak durun, istemediğiniz beklemediğiniz olaylarla karşılaşabilirsiniz.

BALIK: Bu ayki Dolunay, beşinci romantizm ve kendini ifade etme evinize düşüyor, bu da sizi daha mevcut ve eğlenceli olmak için zorlu teslim tarihlerinde ara vermeye motive ediyor. Kalbinizin dizginleri almasına izin vermek, sevdiklerinizle veya CEO'nuzla özellikle neşeli bir an yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizin yeniden yapıldığı bu dolunay altında duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN