171 gündür aranıyordu! Torunu her şeyi itiraf etti: Cesedi testereyle bölüp parçaları denize attım

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 171 gündür kayıp olarak aranan Dursun Zehir'in torunu Yasin Şanal tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayeti itiraf eden Şanal, dedesini cebindeki 5 bin lira yüzünden öldürüldüğünü söyledi. Torun Şanal, yaşlı adamı başına taşla vurarak öldürdüğünü ardından cesedi testereyle parçaladığını belirtti. Dursun Zehir'in cesedine ise henüz ulaşılamadı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Rize'de geçtiğimiz yıl 6 Ekim'de kızı Fatma Bekar'ın Pazar ilçesindeki evinden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Dursun Zehir ile ilgili itirafçı iddiaları üzerine polis ekipleri harekete geçti. Zehir'in öldürüldüğü iddiasının ardından başlatılan soruşturmada şüpheli torunlar Kerim Bekar ile Yasin Şanal, E.G. ve S.Y. polis tarafından gözaltına alındı.

Sorguları tamamlanan 4 şüpheli adliyeye sevk edilirken Yasin Şanal, işlediği cinayeti itiraf etti. Kendisini cinayete Dursun Zehir'in torunu Kerim Bekar'ın azmettirdiğini ifade eden katil zanlısı Yasin Şanal, Zehir'i cebindeki 5 bin lira için öldürdüğünü söyledi.

Olayda adı geçen taksici Serkan Yoğurtçu ise olayla bir alakası olmadığını, sadece Kerim Bekar'a sanal bir internet sitesinde bahis oynayabilmesi için kredi çekmek istediği farklı bir mevzuda yardımcı olduğunu, bir başka sanık Enes G. İse olaylardan haberi olmadığını ancak Dursun Zehir'i arkadaşı Yasin Şanal'ın öldürmüş olabildiğini ifade etti.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Pazar Adliyesi'ne sevk edilen şahıslardan taksici Serkan Yoğurtçu çıkartıldığı nöbetçi mahkemece serbest bırakılırken, Enes G. İse Adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Dursun Zehir'i öldürdüğünü itiraf eden Yasin Şanal ve Zehir'in torunu Kerim Bekar da tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan sahilde iş makinesi, denizde dalgıç polisler ve dalga kıranda kadavra köpeği ile arama çalışmaları devam eden Dursun Zehir'in cesedine henüz ulaşılamadı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN